Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

KAYSO'dan Çolakbayrakdar'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'ye ekonomik katkı sağlamanın, mevcut ekonomik değerleri daha da yukarı taşımanın gayretinde olduklarını söyledi.Belediyeden...

KAYSO'dan Çolakbayrakdar'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'ye ekonomik katkı sağlamanın, mevcut ekonomik değerleri daha da yukarı taşımanın gayretinde olduklarını söyledi.

Belediyeden yapılan yazalı açıklamaya göre, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çolakbayrakdar'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çolakbayrakdar, "Kocasinan bölgesinde 3. dönem meclis üyeliğimiz vardı. Nasip belediye başkanı olarak hizmet etmekmiş. İnşallah hayırlı hizmetler yapmak için yola çıktık, bu gayret içerisindeyiz. Şehrimiz için faydalı hizmetler yapma noktasında çalışacağız" ifadelerini kullandı.

İş dünyası içinden gelen biri olarak belediye hizmetleriyle Kayseri'ye nasıl ekonomik katkı sağlayabileceklerinin gayretinde olduklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Öncelikle ilçe ekonomisini artıracak neler yaparız, şehrimizle, ülkemizle ilgili ekonomik olarak neler olabilir bunların gayreti içerisindeyiz. Yüzölçümü büyük, kırsalı çok olan bir ilçeyiz. Kırsaldaki mahallelerimizin her birinin kendi başına bir değeri ve özellikleri olduğu için bunlarla ilgili çalışma içerisinde olacağız. Kendi özelliklerini, değerlerini, şehri ve ülkesi adına kurumsal bir marka  haline getirmek için çalışacağız. İnşallah yakın zamanda kamuoyuna sunacağımız projelerimiz olacak."

KAYSO ve meslek örgütleriyle ilgili sıkı çalışmaların devam edeceğini aktaran Çolakbayrakdar, "Yatırım yapılması, Kocasinan'a bir şeylerin katılması için sürekli birlikte olmamız, yatırımlara katkınız yadsınamaz bir gerekliliktir. Hem  Sanayi Odamızla hem de diğer ticaret erbablarımızla, kurumlarımızla bir araya gelip, neler yapılabileceğini tartışacağız, sizden destek ve değerli katkılar bekleyeceğiz" dedi.

Boydak da Çolakbayrakdar'a yeni görevinde başarılar diledi. 

Çolakbayrakdar'ı, Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve yönetim kurulu üyeleri ile Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber