Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Spor 18 Nisan 2022 - 18:08 Yorum: 0

Kazada hayatını kaybeden milli atlet Ata Yahşi, son yolculuğuna uğurlandı

Manisa'nın Kula ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden milli atlet Ata Yahşi, memleketi İzmir'de gözyaşlarıyla son...

Kazada hayatını kaybeden milli atlet Ata Yahşi, son yolculuğuna uğurlandı

Manisa'nın Kula ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden milli atlet Ata Yahşi, memleketi İzmir'de gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, bu sabah saatlerinde Manisa'nın Kula ilçesi İzmir-Ankara karayolu Kovukludere rampalarında meydan geldi. Mersin'de düzenlenen Avrupa Triatlon Kupası'na katılan Ata Yahşi (24) ve Onur Calp (32), İzmir'e dönmek için 35 BCS 574 plakalı kamyonetleriyle çıktıkları yolda, aynı yönde seyreden E.A. (54) yönetimindeki tıra arkadan çarptı. Kazada Onur Calp yara almazken, milli atlet Ata Yahşi ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Ata Yahşi, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gözyaşları sel oldu

Eski milli atlet Adnan ve Arzu Yahşi çiftinin oğlu Ata Yahşi'nin cansız bedeni bugün öğle saatlerinde memleketi İzmir'e getirildi. Milli atlet için Gaziemir ilçesi 15 Temmuz Şehitler Camii'nde ilkindi namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene Yahşi'nin babası Adnan Yahşi, annesi Arzu Yahşi, kardeşi Ege Yahşi'nin yanı sıra ailesi ve yakınları katıldı. Ata Yahşi için dualar okunurken, acılı anne ve baba gözyaşlarına hakim olamadı. Kılınan cenaze namazının ardından Ata Yahşi'nin naaşı Eski Gaziemir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

2014'de dünya üçüncüsü olmuştu

Kazada yaşamını yitiren milli atlet Ata Yahşi'nin, babası ve annesi gibi çeşitli kategorilerde başarısı olmuş ve 2014 yılında düzenlenen 2012 Triatlon Dünya Kupası'nda 16-19 yaş kategorisinde dünya üçüncüsü olmuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber