Kdz. Ereğli kış çiçeklerine kavuştu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi Korona virüs salgınına karşı mücadelesini sürdürürken bir taraftan da kenti güzelleştirmek için çalışmalarına devam ediyor.
Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi, 400 bin kış mevsimi çiçeğini toprakla buluşturdu. Kdz. Ereğli Belediyesi ekipleri, kış mevsimine uygun 400 bin fideyi parklara, yeşil alanlara dikti. Korona virüs salgınıyla mücadelenin sürdüğü dönemde, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi de kenti güzelleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Belediyenin kendi serasında üretilen 300 bin fide ile temin edilen 100 bin çiçek yeşil alanlara, sahil bandına, refüjlere, park alanlarına dikildi. Hercai menekşe, çuha, nergis, şeker tabağı ve koyun gözü gibi çiçeklerin fideleri, soğanları toprakla buluştu; zamanı gelenler açmaya başladı. Şehir rengarenk bir görüntüye büründü. Ekipler, Yeşiltepe Cevizler Kavşağı, Devrek yol ayrımı kavşağı ve Kışla kavşağında çevre düzenleme ve çiçek dikimi çalışmalarına devam ediyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.




Çam kozalaklarını sanat eserine dönüştürüyor
Malatya Doğa Ve hayvanlar için el ele Derneği, ile Malatya doğa koruma m
Yeşilçam'ın yakışıklı jönü, şimdi böyle yaşıyor
Hatalı basım 50 TL'yi 50 bin TL'ye satışa çıkardı
Eşiyle sokakta yürürken silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti
Karda mahsur kalan çoban ve koyun sürüsü kurtarıldı
İstanbul Esenyurt’ta bir sitede patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Binada mahsur kalan vatandaşları tahliye çalışmaları sürüyor
Batman’da hasta kurtarmaya giden 112 ekibi karda mahsur kaldı
Tel : 0850 532 69 51
