Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Haziran 2016 - 10:53 Yorum: 0

Keçiören’de Kerkük İlahiler Grubu Sahne Aldı

Keçiören Belediyesi 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri ile farklı kültürleri ağırlıyor.

Keçiören’de Kerkük İlahiler Grubu Sahne Aldı

Keçiören Belediyesi 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri ile farklı kültürleri ağırlıyor.

Tasavvuf sanatçısı Arif Şahin'in sahne aldığı ilahi konserini Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, hemşehrileri ile birlikte izledi. Birbirinden güzel ilahileri seslendiren Şahin yoğun istek üzerine "Allah Allah" ilahisini 2 kez söyledi.

Gecenin bir diğer konuğu ise Kerkük İlahiler Grubu oldu. Kerkük İlahi Grubu Başkanı Şeyh Adil, Keçiören'de olmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek Başkan Ak'a bu buluşma için teşekkür etti. Şeyh Adil Ramazanın birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisinde de bulunarak, 5 kişiden oluşan ilahi grubuyla Keçiörenli'leri manevi iklimin doruklarına çıkardı.

Grup geceyi dua ile sonlandırırken, Başkan Ak da gruba geceye katkılarından dolayı tablo hediye etti.

Başkan Ak ayrıca Ramazan etkinlik alanında vatandaşlarla sohbet ederken, fotoğraf çektirmek isteyenlerin de taleplerini geri çevirmedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber