Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Kilis'te kaçakçılık operasyonları

KİLİS (AA) - Kilis'teki kaçakçılık operasyonlarında gümrük kaçağı sigara, esrar, içki, motorin ile çok miktarda gıda, sarf ve kozmetik ürün ele geçirildi.İl Jandarma Komutanlığından...

Kilis'te kaçakçılık operasyonları

KİLİS (AA) - Kilis'teki kaçakçılık operasyonlarında gümrük kaçağı sigara, esrar, içki, motorin ile çok miktarda gıda, sarf ve kozmetik ürün ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Şehit Mehmet Piyade Karakol Komutanlığı ekipleri, Yavuzlu köyü sınır hattında, yasa dışı yollarla ülkeye sokulduğu belirlenen 600 litre kaçak motorin buldu.

Gülbaba, Kocabeyli, Yavuzlu, Çerçili, Deliosman ve Demirışık köyleri sınır hattında ise 85 bin 10 gümrük kaçağı sigara, 44 kilo 660 gram esrar, bin 360 litre motorin, 330 oto yedek parça, 73 şişe içki ile çok miktarda gıda, sarf ve kozmetik ürün elde edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber