Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Kırşehir'de asayiş çalışmaları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaların devam ettiği bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Asayiş...

Kırşehir'de asayiş çalışmaları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaların devam ettiği bildirildi. 

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, son bir haftada 399 ihbarın değerlendirildiği, 570 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunun yapıldığı ve 135 aracın kontrolden geçirildiği belirtildi.

Yapılan inceleme sonucu, "genel güvenliği tehlikeye düşürmek, "basit yaralama" ve "nafaka hükümlerine uymamak" suçlarından dolayı haklarında arama kararı bulunan 3 kişinin yakalandığı kaydedildi.

Ayrıca, 6 kişi hakkında ise Kabahatler Kanunu'nun ilgili maddelerine göre işlem gerçekleştirildiği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber