Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ekim 2016 - 18:43 Yorum: 0

Kızılay Çorlu Şubesi’nden Başkan Sülün’e ziyaret

Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka, Kan Bağışçısı Kazanım ve Eğitim Uzmanları, Esen Düzen ile Oya Kocak önceki gün Çorlu...

Kızılay Çorlu Şubesi’nden Başkan Sülün’e ziyaret

Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka, Kan Bağışçısı Kazanım ve Eğitim Uzmanları, Esen Düzen ile Oya Kocak önceki gün Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek odanın yönetim kurulu başkanı Enis Sülün ile görüştüler.

Gerçekleşen ziyarette, 5 - 6 Kasım 2016 tarihleri arasında Türk Kızılay Derneği Çorlu Şubesi tarafından düzenlenecek olan kan bağışı organizasyonu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Kızılay yöneticilerine teşekkür eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu başkanı Enis Sülün, Çorlu TSO olarak Kızılay'a destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber