Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

Kocaeli Birlikspor'da Pazarspor maçı hazırlıkları

KOCAELİ (AA) -  Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor,  cuma günü kendi evinde yapacağı Pazarspor maçı için hazırlıklara başladı.Yarımca Brunga tesislerinde...

Kocaeli Birlikspor'da Pazarspor maçı hazırlıkları

KOCAELİ (AA) -  Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor,  cuma günü kendi evinde yapacağı Pazarspor maçı için hazırlıklara başladı.

Yarımca Brunga tesislerinde Teknik Direktör İsmail Ertekin nezaretinde çalışmalarını sürdüren Kocaeli Birlikspor'da, kaleci Fırat takımdan ayrı düz koşu yaptı, uzun süredir sakatlığı devam eden Emre Balak ise takımla çalışmalara başladı. Antrenman, kondisyon ve teknik ağırlıklı gerçekleşti.

Antrenman sonrası Ertekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Maraşspor ve Düzyurtspor yenilgileriyle büyük bir avantajı kaybettiklerini belirtti.

Futbolcuların iyi konsantre olmaları durumunda her maçı kazanabileceklerini anlatan Ertekin, "Kalan maçlarımızı da kazarak play-off’a kalmayı amaçlıyoruz Cuma günü Pazarspor’u da yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber