Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ergüney'den ziyaret

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.Başhekim Bahattin Koç tarafından karşılanan...

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ergüney'den ziyaret

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Başhekim Bahattin Koç tarafından karşılanan Ergüney, hastaneyi gezerek hizmetler hakkında bilgi aldı.

Ergüney, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastaneleri hem gündüz hem de gece saatlerinde ziyaret ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Gündüz ziyaretleriyle gece ziyaretleri bir olmaz. Geceleri temizlik olsun, personel hizmetleri gibi hizmetler eksik yapılabilir. Bu güne kadar yaptığım tüm bu ziyaretlerde hastanelerimizde herhangi bir böyle bir şikayet almadık. Tüm hastanelerimizi aralıksız olarak ziyaret ederek eksiklerin neler olduğunu yerinde tespit ediyoruz."

Hastanenin acil servis bölümünde genişletme çalışmasına başlandığını ifade eden Ergüney, vatandaşlara daha rahat ve kaliteli bir hizmet sunulacağını kaydetti.

Ergüney, yeni hastane yapımı için çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber