Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 04 Eylül 2018 - 12:58 Yorum: 0

Kocaeli’nde “imar barışı” toplantısı

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde ve köylerde gerçekleştirilen toplantılarda "İmar Barışı" düzenlemesi hakkında bilgilendirme yapılırken...

Kocaeli’nde “imar barışı” toplantısı

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde ve köylerde gerçekleştirilen toplantılarda "İmar Barışı" düzenlemesi hakkında bilgilendirme yapılırken Başkan Karaosmanoğlu da bu konuda açıklamada bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi "İmar Barışı" ile ilgili bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. İlçe belediyeleri ile koordineli bir şekilde gerçekleşen bilgilendirme toplantıları köy meydanlarında ve ilçelerde gerçekleştirildi. İmar Barışı ile kaçak yapı sorunun çözülmesi hedefleniyor. Ruhsatsız yapılan, ruhsatına uygun olmayan yapılar, mülkiyetsiz yapılar, yapı kullanma izni olmayan yapılar, elektrik su ve doğalgaz bağlatamayan yapılar, hakkında para cezası ve yıkım kararı alınmış yapılar İmar Barışı'ndan faydalanabildiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "İmar Barışı'nı kapsayan 7143 sayılı kanunun 18 Mayıs 2018 tarihi ile yürürlüğe girmesiyle birlikte, mevzuata aykırı yapılara Yapı Kayıt Belgesi verilecek. Reform düzeyindeki bu düzenlemeyle vatandaşlar iskansız yapısına elektrik su doğalgaz bağlatabilecek" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Şube Müdürlüğünce gerek arazide, gerekse ofis ortamında vatandaşa bilgi ve destek verilmeye devam ediyor.

Kocaeli’nde “imar barışı” toplantısı

Kocaeli’nde “imar barışı” toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber