Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Şubat 2015 - 11:03 Yorum: 0

Kocaeli'ndeki dolandırıcılık operasyonu

Banka müşterilerinin kredi kartı bilgilerini kopyalayarak haksız kazanç sağladıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı

Kocaeli'ndeki dolandırıcılık operasyonu

KOCAELİ (AA) - Kocaeli ve İstanbul’da banka müşterilerinin kredi kartı bilgilerini kopyalayarak haksız kazanç sağladıkları iddiasıyla mahkemeye çıkarılan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Darıca ilçesinde ATM cihazına kopyalama aparatı yerleştirildiği iddiasıyla gözaltına alınan İ.D, M.A.İ. ve M.S'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.D ve M.A.İ. tutuklandı, M.S. adli kontrolle serbest bırakıldı.

Dün, Gebze, Darıca ve İstanbul'da yaklaşık 400 kişinin kredi kartı bilgilerini kopyaladığı belirlenen 3 zanlı gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin üzerinde manyetik şeritli kart, şifre bilgisi kopyalamak amacıyla kullanılan kamera düzeneği, silikon tabancası, lehim makinesi, ampermetre, veri aktarımı ve kamuflaj için kullanılan kablolar, çeşitli elbise ve şemsiyeler ele geçirilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber