Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 11:53 Yorum: 0

Koçer’den Büyükelçi Başçı’ya ziyaret

Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, Merkez Bankası eski başkanı ve Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD)...

Koçer’den Büyükelçi Başçı’ya ziyaret

Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, Merkez Bankası eski başkanı ve Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) daimi temsilcisi Büyükelçi Erdem Başçı'yı ziyaret etti.

Merkezi Paris'te bulunan OECD'nin düzenlediği Küresel Parlamenterler Network Toplantısı için Fransa'da bulunan Milletvekili Koçer, Büyükelçi Başçı ile gerçekleşen ziyarette OECD çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

2016 Nisan'ında Merkez Bankası Başkanlık görevini Murat Çetinkaya'ya devreden Başçı, Mayıs ayında resmî gazetede yayımlanan kararname ile OECD daimi temsilcisi olarak atanmıştı.

Milletvekili Koçer, ziyaretinde Büyükelçi Başçı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber