Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Spor 25 Haziran 2021 - 15:33 Yorum: 0

Kongre üyelerinin tepkisi üzerine Burak Kızılhan açıklama yaptı

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, kongre üyelerinin sahne platformunun konumu ve kongrenin seyredildiği nokta üzerine gelen tepkilere cevap verdi.

Kongre üyelerinin tepkisi üzerine Burak Kızılhan açıklama yaptı

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, kongre üyelerinin sahne platformunun konumu ve kongrenin seyredildiği nokta üzerine gelen tepkilere cevap verdi.

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulu'da kongre üyeleri konuşmaların yapıldığı platformun konumuna ve kendilerinin kongre sürecini takip edildiği noktaya tepki göstermesi üzerine Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan bir açıklama yaptı. 3 yıl önceki seçimlerde çimlerin çok ciddi zarar aldığını belirten Kızılhan, "Platformu buraya çimler az etkilensin diye koyduk. Fenerium A, B ve C blokları kapalıydı brandayla çok güneş olduğu için. Açmak durumunda kaldık. Sizleri oturttuktan sonra da yan bloklara sizleri kaydırtmak istemedik. Arkamda bulunan Maraton Tribünü kör nokta olduğu ve 3 Temmuz tünelinde olduğu için onları kapattık. Daha yakın olmak için böyle bir düzen yaptık. TV platformunu en uzağa gönderdik ki sizlere daha yakın olalım. Korona ciddi şekilde azaldı ama 1 Temmuz'a kadar normalleşme süreci devam ediyor. Koltuklarımızı 1 dolu 1 boş koymak durumundayız. Sizlerin sağlığı her şeyden önemli olduğu için 28 bin hazirunun gelebilecek kapasiteye göre düzenledik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber