Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Temmuz 2020 - 18:38 Yorum: 0

Körfez’de kaldırımlar yeşil-siyah

İlçede sokakları Kocaelispor flamaları ile donatan Körfez Belediyesi Kocaelispor'a tahsis edilen Brunga Tesisleri'ne giden yollardaki kaldırımları yeşil-siyaha...

Körfez’de kaldırımlar yeşil-siyah

İlçede sokakları Kocaelispor flamaları ile donatan Körfez Belediyesi Kocaelispor'a tahsis edilen Brunga Tesisleri'ne giden yollardaki kaldırımları yeşil-siyaha boyadı.

Körfez Belediyesi kentin dört bir yanını "Şampiyon Kocaelispor" yazılı Kocaeli spor flamaları ile donattı. İlçede kaldırımlar da yeşil-siyaha boyandı. Ekipler tarafından yürütülen çalışma kapsamında, Kocaelispor'a tahsis edilen Brunga Tesisleri'ne inen yollardaki kaldırımlar da yeşil-siyah oldu.

Belediye hizmet binası, ana cadde ve sokaklar ile kentin en işlek noktalarına dev Kocaelispor flamaları asan ve şampiyonluğu kutlayan Körfez Belediyesi'nin kaldırımları da yeşil-siyaha boyaması, vatandaşların da takdirini topladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber