Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Nisan 2020 - 20:58 Yorum: 0

Korona virüs tedavisinin ardından taburcu olan hemşireye penguen danslı uğurlama

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde korona virüs tedavisi gören 27 yaşındaki ameliyat hemşiresi Tuğçe Doğan, tedavisinin ardından...

Korona virüs tedavisinin ardından taburcu olan hemşireye penguen danslı uğurlama

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde korona virüs tedavisi gören 27 yaşındaki ameliyat hemşiresi Tuğçe Doğan, tedavisinin ardından taburcu oldu. Doğan, iyileşmesinin ardından penguen dansı ve alkışlarla hastaneden uğurlandı.

Korona virüs nedeniyle bir süredir Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören 27 yaşındaki ameliyat hemşiresi Tuğçe Doğan, tedavisinin sonlanmasıyla hastaneden taburcu edildi. Hastanedeki sağlık çalışanları, Doğan'ı penguen dansı ve alkışlarla hastaneden uğurladı. Taburcu edilen hemşirenin penguen dansıyla uğurlanması renkli anlara sahne oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber