Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 15 Temmuz 2020 - 14:58 Yorum: 0

KRC Sivas Termal, Covid-19’a karşı güvenli konaklama merkezi olduğunu ispatladı

KRC Sivas Termal, Covid-19’a karşı güvenli konaklama sertifikası aldı

KRC Sivas Termal, Covid-19’a karşı güvenli konaklama merkezi olduğunu ispatladı

KRC Sivas Termal, Covid-19’a karşı güvenli konaklama sertifikası aldı

KRC Sivas Termal Otel, tüm denetimlerden başarı ile çıkarak kentte ilk kez “Covid-19 Güvenli Konaklama Sertifikası” almaya hak kazanan tesis oldu.
Çermik Kaplıca bölgesinde hizmet veren KRC Sivas Termal, tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip korona virüse (Covid-19) karşı alınan tedbirlere ek olarak tüm sağlık ve hijyen denetimlerden başarıyla geçerek ‘Covid-19 Güvenli Konaklama Sertifikası’ almaya hak kazandı.


Korona virüse karşı güvenirliği tescillenen oteli ziyaret eden Sivas Valisi Salih Ayhan ve Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, işletme sahibi Ünal Karaca’dan bilgiler aldı.
KRC Sivas Termal’in Sivas’ın bir değeri ve markası olduğunu ifade eden Vali Ayhan, “Bu tesisimizi iyi korursak, muhafaza edersek ve destek olursak inşallah bu tür tesislerimizin de sayıları artacaktır. Bu tür cesur, fedakar yatırımcılara destek olmak bizlerin görevi” diye konuştu.


Sivas’da termal turizminin artırılması adına çaba gösterdiklerini de dile getiren Vali Ayhan, yatırımlarından dolayı Karaca’ya teşekkür etti.
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’de korona virüse karşı en etkili korunmanın hijyen ve temizlik ile olduğunu belirterek Sivas’ın bir değeri olan KRC Sivas Termal’in bu süreçte salgına karşı Bakanlık onaylı sertifika almasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

img-20200714-wa0014-300x200.jpgimg-20200714-wa0017-300x200.jpg

Kaynak: malatyamegahaber.com

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber