Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

KTO, yeni üyelerini bilgilendiriyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO), yeni üyelere yönelik düzenlediği istişare ve bilgilendirme toplantısının yedincisi gerçekleştirildi. KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya...

KTO, yeni üyelerini bilgilendiriyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO), yeni üyelere yönelik düzenlediği istişare ve bilgilendirme toplantısının yedincisi gerçekleştirildi. 

KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu'ndaki toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı ve üyeler katıldı. 

Toplantının açılışında konuşan Başkan Hiçyılmaz, üyelerin odanın sunduğu hizmetlerden azami şekilde istifade etmelerini istediğini belirtti.

Yaklaşık 17 bin üyeleri bulunduğunu anlatan Hiçyılmaz, bu üyelerin oluşturduğu 40 ayrı meslek komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Meslek komitelerinin kanun gereği her ay düzenli olarak en az bir sefer toplandığını belirten Hiçyılmaz, "Bu toplantılarda oda faaliyetleri veya odanın ne yapması gerektiği hususunda çalışmalar yapılmaktadır. Bunun yanı sıra üyelerimiz kendi meslekleriyle ilgili sıkıntılarını, problemlerini iletmektedirler. Toplantılarda elde edilen bilgilere ilişkin yönetim kurulumuzda bu sorunların giderilmesi konusunda gayret göstermekteyiz" ifadelerini kullandı.

Oda üyelerinin fuar organizasyonlarına katılımı konusunda da çalışmalar yaptıklarına değinen Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

"Türkiye içindeki fuarlara gidildiğinde yol masrafının yarısını Kayseri Ticaret Odası olarak biz ödüyoruz. Üyelerimizin yurt dışına çıkma konusunda düşüncesi varsa vizelerinin alınma noktasında yardımcı oluyoruz. Öte yandan, yeni hizmet binası yapımı için sürdürülen çalışmalar var. Geçtiğimiz günlerde ihale sürecine ilişkin ön yeterlilik başvurularını almaya başladık. Yeni hizmet binamızı kısa sürede bitirerek, sizlere çok ferah bir mekanda daha kaliteli hizmet sunma gayreti içinde olacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber