Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Temmuz 2020 - 11:33 Yorum: 0

Kumluca emniyetinden broşürleri uyarı

Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, kapalı halk pazarında hırsızlık ve dolandırıcılık konularında...

Kumluca emniyetinden broşürleri uyarı

Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, kapalı halk pazarında hırsızlık ve dolandırıcılık konularında broşür dağıtarak vatandaşları bilgilendiriyor.

Ekipler, Perşembe ve Cuma günleri ilçede kurulan kapalı halk pazarında ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak, hırsızlık ve dolandırıcılık konularında vatandaşlara broşür dağıtarak bilgilendirme yapıyor.

Ekipler, yaylaya gidecek olan vatandaşların, ikametinden ayrılırken hırsızlık konusunda gereken tedbirleri alma konusunda uyarılar yaptı.

Kumluca emniyetinden broşürleri uyarı

Kumluca emniyetinden broşürleri uyarı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber