Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Kumluca'da Ormancılık Günü kutlandı

ANTALYA (AA) - Kumluca'da Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Ormancılık Günü'nde öğrenciler ve vatandaşlara fidan dağıtıldı.Cumhuriyet...

Kumluca'da Ormancılık Günü kutlandı

ANTALYA (AA) - Kumluca'da Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Ormancılık Günü'nde öğrenciler ve vatandaşlara fidan dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, çeşitli gösteriler gerçekleştirdi. Orman İşletme Müdürü Mehmet Şakir Güneri, yaptığı konuşmada, ormanların insan hayatının bir parçası olduğunu ifade etti.

Ormanların temiz hava ve bol oksijenin sigortası olduğunu belirten Güneri, "Her yıl milyonlarca ton toprak denizlere, göllere ve barajlara sürüklenip gitmektedir. Bu yüzden hem toprağımız heba olmakta hem de barajlarımız kısa ömürlü olmaktadır. Bu bölge orman açısından çok şanslı" dedi.

Konuşmanın ardından vatandaşlara ceviz, çam, defne fidanları dağıtıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber