Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 17:23 Yorum: 0

Kurban Bayramı'na doğru

KARABÜK (AA) - Karabük Vali Vekili Erkan Çapar ve AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Çapar, mesajında, birlik ve beraberliğin sağlayan...

Kurban Bayramı'na doğru

KARABÜK (AA) - Karabük Vali Vekili Erkan Çapar ve AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çapar, mesajında, birlik ve beraberliğin sağlayan değerlerin hatırlandığı zamanlardan biri olan Kurban Bayramı'nı karşılamanın mutluluğu içinde olduğunu bildirdi.

Böyle anlamlı günlerde sevinç ve mutluluğun artığını kaydeden Çapar, "Dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı güçlendirecek anlayışın gelişmesi ve yaşam boyu sürmesine katkı yapmasını arzu ederim. Tüm insanlık alemine ve ülkemize barış, dostluk, huzur getirmesini ve her günün bayram coşkusu içinde geçmesini temenni ediyor" ifadesini kullandı. 

Saylar ise mesajında, kaybedilen değerlerin yeniden kazanılması, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşması temennisinde bulunarak, şunları belirtti:

"Gündelik hayatın içinde yalnızlaşan insanların düşünmesini sağlayacaktır. Anlamsız kırgınlıklardan uzaklaşılmasına, akrabalık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesine vesile olarak değerlendirmeliyiz. Kardeşlik,  dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını arzu ederim. Tüm İslam aleminin  bayramını tebrik ederim."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber