Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 12:08 Yorum: 0

Kurum yetkililerine Kamu İhale Kanunu eğitimi verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik Kamu İhale Kanunu eğitimi verdi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

Kurum yetkililerine Kamu İhale Kanunu eğitimi verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik Kamu İhale Kanunu eğitimi verdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, YİKOB koordinasyonunda, kurum binasında gerçekleştirilen eğitime, Büyükşehir Belediyesi, ilçe kaymakamlıkları, belediyeler, üniversitelerle Kırşehir, Sivas, Yozgat, Niğde ve Nevşehir'den kamu kurum ve kuruluşları çalışanları katıldı.

Kamu ihale Kurumu Eğitim Dairesi Başkanlığında görevli Grup Başkanı Nazım Kutlu, Kurum Müşaviri Kadir Şimşek ve Birim Şefi Kürşat Ersoy, 6552 sayılı İş Kanununun bazı maddeleriyle 4734 sayılı Kamu İhale Kanununda ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununda yapılan değişiklikler hakkında çalışanlara bilgiler verdi. 

İki gün süren eğitimde söz konusu kanunlarda yapılan değişiklikler ve bu değişikliklerin uygulamada neleri getireceği tartışılırken, katılımcıların uygulamaya ilişkin soruları da yanıtladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber