Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 14 Nisan 2022 - 17:58 Yorum: 0

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, darp edilen yazar Ergün Poyraz’dan şikayetçi oldu

Geçtiğimiz günlerde evinin önünde bir grup tarafından darp edilen yazar Ergün Poyraz, saldırının arkasında Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel...

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, darp edilen yazar Ergün Poyraz’dan şikayetçi oldu

Geçtiğimiz günlerde evinin önünde bir grup tarafından darp edilen yazar Ergün Poyraz, saldırının arkasında Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve araştırdığı şirketin olduğunu ileri sürmesi üzerine, Başkan Günel, Kuşadası Adliyesi'ne giderek yazar Ergün Poyraz'dan şikayetçi oldu.

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden yazar Ergün Poyraz yaptığı açıklamada "Saldırının arkasında kesinlikle Ömer Günel ve bu şirket var. Trilyonlarca yolsuzluğa İçişleri Bakanlığının müdahale etmesi gerekiyor diye düşünüyorum" demesi üzerine Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, adliyeye giderek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Günel, "Daha öncede ifade ettiğim gibi bizim hiçbir zaman onayladığımız tasvip etmediğimiz bir durum olamaz. Kim, hangi sebeple olursa olsun bu saldırıyı bizim hoş görmemiz tasvip etmemiz mümkün değil. Bunlar olmasın, Kuşadası huzur kenti olsun diye uğraşan insanlardan biriyim. Bugün neden adliyedeyim, Ergün Bey, dün yoğun bakımdan servise çıktığında "Beni PKK'lılar dövdü ve Belediye Başkanı dövdürttü" dedi. Bu ciddi bir suçlama demek ki elinde bilgi ve belgeler var. Varsa iddiasını ispat etmeli, yoksa da iftiradan dolayı soruşturulmalı. Bundan dolayı bugün buraya gelerek savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bir an önce bu kovuşturmanın tamamlanması ricasında bulundum. Bunlar çirkin iddialardır, kendisinin elinde ne bilgi ne belge varsa yargı makamlarına teslim etmeli. İnşallah yargı gerçeği ortaya çıkarır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber