Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 11:13 Yorum: 0

Kütahya 112'den "Halk Eğitimi Günleri" etkinliği

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü, "Kütahya 112 Halk Eğitimi Günleri" program düzenledi.Zafer Meydanı'nda düzenlenen programda...

Kütahya 112'den 'Halk Eğitimi Günleri' etkinliği

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü, "Kütahya 112 Halk Eğitimi Günleri" program düzenledi.

Zafer Meydanı'nda düzenlenen programda konuşan Kütahya Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Rahime Dana, organizasyonla Kütahya halkına ilk yardım eğitimi vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Vatandaşların ilk yardım konusunda bilinçlenmeleri için çalıştıklarını dile getiren Dana, şöyle konuştu:

"Çalışma kapsamında vatandaşlarımıza, 112 arandığında nelere dikkat edilmesi lazım, kalp, göğüs ağrılarında, kırık, kanama ve yanıklarda ilk neler yapılmalı gibi temel konularda ilk yardım eğitmeni arkadaşlarımızla birlikte açtığımız stantlarda halkımızı bilgilendiriyoruz. Bunun yanı sıra ambulans içerisindeki malzemeler de aktif çalışan ekiplerimizce tanıtılıyor."

Öte yandan, kurulan stantlarda sağlık ve 112 Acil Servis ekiplerince vatandaşlara temel ilkyardım konularında bilgi verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber