Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Aralık 2019 - 10:13 Yorum: 0

Kütahya’da "Kış Tedbirleri" toplantısı

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu (AFAD) tarafından düzenlenen "2019-2020 Kış Tedbirleri Toplantısı" Vali Ömer Toraman başkanlığında...

Kütahya’da  'Kış Tedbirleri' toplantısı

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu (AFAD) tarafından düzenlenen "2019-2020 Kış Tedbirleri Toplantısı" Vali Ömer Toraman başkanlığında yapıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun'un sunumuyla gerçekleşen toplantıda vatandaşların uyarılması ve bilgilendirilmesi, yolda mahsur kalanlara yardım, evsiz ve kimsesizlerin barınması, riskli bölgelerin belirlenmesi, bekleme noktalarının belirlenmesi, kurumların koordinasyonu, meteorolojik haberlerin iletilmesi, genel hayatı olumsuz etkileyebilecek risklerin azaltılması için kurumların tam bir koordinasyon içerisinde hareket etmesi ve sağlık tedbirleri gibi konular görüşüldü.

Kütahya’da "Kış Tedbirleri" toplantısı

Kütahya’da "Kış Tedbirleri" toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber