Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 15:43 Yorum: 0

Kyk Öğrencilerinden Tarih Ve Medeniyet Gezisi

Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu "Kuruluştan Çanakkale'ye Tarih ve Medeniyet...

Kyk Öğrencilerinden Tarih Ve Medeniyet Gezisi

Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu "Kuruluştan Çanakkale'ye Tarih ve Medeniyet Gezisi" düzenledi.

Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu'ndan 36 kişilik öğrenci kafilesi geziye katıldı. Kuruluştan Çanakkale'ye gezisinde öğrenciler Ertuğrulgazi Türbesi, Kuyulu Mescit, Hamidiye İdadisi, Darüleytam, Kaymakam Çeşmesi, Şeyh Edebali Türbesi, Bursa Ulu Camii, Osman Ve Orhan Gazi Türbeleri, Seyit Onbaşı, Şahindere Şehitliği, Şehitler Abidesi gibi pek çok mekanı uzman rehberler eşliğinde ziyaret ettiler.

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun düzenlediği gezi ile gençler Osmanlı İmparatorluğu'nun kurulduğu topraklardan başlayarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması sürecinde tarihi bir kavşak noktasında olan Çanakkale Savaşlarının yaşandığı bölgelerde tarihe tanıklık ettiler.

Geziye Güneydoğu Bölgelerinde bulunan illerimizden katılan gençler ise imkansızlıklar nedeniyle bu tür gezilere katılamadıklarını ancak Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun düzenlediği bu geziye katılma imkanı buldukları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kyk Öğrencilerinden Tarih Ve Medeniyet Gezisi

Kyk Öğrencilerinden Tarih Ve Medeniyet Gezisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber