Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 21 Şubat 2013 - 15:10 Yorum: 0

LC Waikiki Doğanşehir’de 600 kişi istihdam edecek

Bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen LC Waikiki firması baba ocağı olan Doğanşshir ilçesine 3 ayrı atölye kurarak 600 kişiye iş imkanı sağlayacak.

LC Waikiki Doğanşehir’de 600 kişi istihdam edecek

MALATYA GÜNCEL - Doğanşehir ilçesinde yaptığı hayır ve sosyal yardımlarla tanınan ve Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan ve aynı zamanda da LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük’ün babası olan aynı isimdeki  Vahap Küçük Doğanşehir ilçesinde haftalık olarak yayınlanan Yeni Doğanşehir Gazetesini ziyaret ederek gazete sahibi Hüseyin Karaaslan’a açıklamalarda bulundu.

Doğanşehir ilçesine bir sağlık ocağı Yaptıran, bir İlköğretim okulu kazandıran ve her yıl da ihtiyaç sahibi 5 bin öğrenciyi giydiren, aynı zamanda her yıl 600 İhtiyaç sahibi öğrenciye burs veren, Hayırsever İş Adamı Vahap Küçük, Doğanşehir ilçesinde 600 kişiyi istihdam edecek 3 ayrı ataölye için yer aldıklarını belirterek,

” Biz Doğanşehir de toplam 600 kişinin çalışabileceği üç tane atölye kurmayı düşünüyoruz. Doğanşehir den kalkarak bizin Malatya’daki Organize Sanayi bölgesindeki fabrikaya  gidip çalışan Doğanşehirli hemşerilerimizin gidiş- gelişlerinde sıkıntılar yaşadığını gördüm. Bu nedenle biz işi Doğanşehirli hemşerilerimizin ayağına getirmeyi düşündük. Bu amaçla Doğanşehir’de üç bölgede 600 kişiyi istihdam edecek. İşyerleri açmak için kolları sıvadık. Kuracağımız üç işyerinin arsalarını satın aldık. Bir tanesini Yeni mahalle çevlik semtine, diğerini Karşıyaka Mahallesine, bir diğerini ise Savaklı Köyüne kurmayı planladık. Yeni Mahalle Çevlik semtindeki işyerinin temellerini açtık. İnşallah İlkbaharda İnşaatına Başlayacağız. Karşıyaka mahallesindeki ve Savaklı Köyündeki iş yerlerinde ise proje çalışmaları devam ediyor. Proje çalışmaları biter bitmez onlarında temellerini atıp en kısa zamanda. Doğanşehirli hemşerilerimin hizmetine sunacağız. Ve Doğanşehir’de işsizliği sona erdirmeye çalışacağız” diye konuştu.

ETİKETLER: LC Waikiki , istihdam
Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber