Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Ekonomi 15 Aralık 2017 - 16:08 Yorum: 0

Lojistik firmalarına dolandırıcılık uyarısı

Yüklerini taşıtan lojistik firmaları ürün kaybı ve dolandırıcılığa karşı uyarıldı.

Lojistik firmalarına dolandırıcılık uyarısı

Yüklerini taşıtan lojistik firmaları ürün kaybı ve dolandırıcılığa karşı uyarıldı. Güvenli sevkiyat için firma bilgilerinin doğru, taşıyacak kamyoncuların ve araçlarının belgelerinin eksiksiz ve kontrollü olması gerekliliğine dikkat çekildi.

Taşıma ağıyla firmaların yükünü online olarak hafifleten Webnak'tan yapılan açıklamaya göre, yükün alınmasından teslimine kadar olan süreçte ve diğer operasyonel işlemlerde uzman kadrosuyla firmaların destekçisi olunduğu belirtildi. Şirket açıklamasına göre sadece belge kontrolü yapılan ve üyeliği onaylanan kamyoncuların taşıma yapabildiği Webnak'ta, üye olan kamyoncuların SRC, ehliyet, ruhsat, araç muayene gibi birçok evrakları uzman operasyon birimleri tarafından kontrol ediliyor.

Webnak'ın muhtemel kaza riskine karşı firmaların yüklerini yüzde yüz sigorta güvencesi ile taşındığının belirtildi açıklamada, "Tüm yükleri 500 bin TL'ye kadar sigortalıyor. Aslanoba Group bünyesindeki Webnak, geliştirdiği mobil teknolojiler sayesinde kamyoncular ve başta KOBİ'ler olmak üzere şirketleri online platformda buluşturarak her iki tarafın da yükünü hafifletiyor" ifadeleri yer aldı.

Yüklerini taşıtan firmaları uyarı

Lojistikte güvenilir bir kurumsal şirket ile çalışmanın gerekliliğini belirten Webnak, dolandırılma ve ürün kaybına karşı kamyoncuların belgelerinin eksiksiz olması ve firmaların taşınacak yüklerinin sigortalanması hususlarına dikkat edilmesi konusunda firmaları uyardı. Taşıma yapacak şirketlerin web sitelerinde yer alan firma adı, adres, telefon, künye gibi bilgilerinin doğruluğunun kontrol edilmesi ve yüklerini taşıyacak kamyoncunun ve aracına ait gerekli belgelerinin güncelliğini yitirmemiş olmasının önemli bir diğer konu olduğu vurgulandı.

Lojistik firmalarına dolandırıcılık uyarısı

Lojistik firmalarına dolandırıcılık uyarısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber