Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 04 Temmuz 2019 - 13:48 Yorum: 0

Lüleci Sokak için ihale yapılacak

Adapazarı Lüleci Sokak'ta gerçekleştirilecek yenileme çalışmaları için 5 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkılacak.

Lüleci Sokak için ihale yapılacak

Adapazarı Lüleci Sokak'ta gerçekleştirilecek yenileme çalışmaları için 5 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkılacak. Yenilenen kaldırımları, aydınlatması ve çevre düzenlemesi ile Lüleci Sokak örnek bir görünüme kavuşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çark Caddesi Lüleci Sokak'ta gerçekleştirilecek yenileme çalışmaları için ihaleye çıkılacak. Daha önce Başkan Ekrem Yüce, Lüleci Sokak'ta esnaflarla bir araya gelmiş, yenileme çalışmaları yapacaklarının müjdesini paylaşmış, proje hazırlıkları başlatılmıştı. 5 Temmuz Cuma günü yapılacak ihalenin ardından çalışmalar başlatılacak ve Lüleci Sokak örnek bir görünüme kavuşacak. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Lüleci Sokak'ın kaldırımları yenilenecek, aydınlatmaları ve çevre düzenlemeleri ile bölge esnafı ve vatandaşların hizmetine sunulacak. 5 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek ihalenin ardından ise derhal çalışmalar başlatılacak. Hayırlı olsun" denildi.

Lüleci Sokak için ihale yapılacak

Lüleci Sokak için ihale yapılacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber