Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 14:33 Yorum: 0

LYS Öğrencilerine Ücretsiz Ulaşım

Büyükşehir Belediyesi geçen hafta olduğu gibi bu hafta da LYS'ye girecek olan üniversite adaylarına kolaylık sağlayacak.

LYS Öğrencilerine Ücretsiz Ulaşım

Büyükşehir Belediyesi geçen hafta olduğu gibi bu hafta da LYS'ye girecek olan üniversite adaylarına kolaylık sağlayacak. Sınav belgesini gösteren öğrenciler toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) 25-26 Haziran tarihlerinde yapılacak oturumlarla sona erecek. Büyükşehir Belediyesi, iyi bir üniversite kazanmak ve hayallerini gerçekleştirmek için ter dökecek olan öğrencilere bu hafta da ulaşım kolaylığı sağlayacak.

Sınava girecek olan tüm öğrenciler için toplu ulaşım ücretsiz olacak. Sınav belgesini gösteren öğrenciler belediye ve halk otobüsleri ile raylı sistemden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber