Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Eylül 2014 - 00:18 Yorum: 0

Maçın ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: "Rakibimizin demoralize oluşundan faydalanamadık. Bu, bizim için önemli handikaplardan biriydi. 2-0'dan 2-2'ye getirmiş takımın coşkusunun verdiği moralle biz daha dingin ve sakin olmalıydık"

Maçın ardından

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de, sahasında Orduspor'a 4-2 yenilen Adanaspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş, "Rakibimizin demoralize oluşundan faydalanamadık. Bu bizim için önemli handikaplardan bir tanesiydi. 2-0'dan 2-2'ye getirmiş takımın coşkusunun verdiği moralle biz daha dingin ve sakin olmalıydık" dedi.

Eriş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "kendileri için hiç de iyi bir akşam olmadığını" söyledi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında net pozisyonlar yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini anlatan Eriş, "Tabii beklediğimiz bir skor değildi. 10 kişi kaldık ve kalemize gelen ilk topun gol olmasının verdiği üzüntüyle devre arasını tamamladık. Devre arasında inancımız oydu ki arkadaşlarımızın kazanabileceğine, oyunu geri döndürebileceğimize inanmıştık" diye konuştu.

İkinci devrede de yan toptan basit bir gol yediklerini ifade eden Eriş, şunları kaydetti:

"Sonrasında 2-0'da 2-2 gibi bir geri dönüşe sahip olduk. Büyük bir mücadele ortaya koyduk. Bizim gibi zirveyi ve yukarı hedefleyen bir takım, 2-0 dan 10 kişi kalan bir takım olarak 2-2'yi yakalamışken tecrübesini konuşturup biraz daha oyunu forse etmeye değil, rölantiye alması gerekirdi. Rakibimizin demoralize oluşundan faydalanamadık. Bu bizim için önemli handikaplardan bir tanesiydi. 2-0'dan 2-2'ye getirmiş takımın coşkusunun verdiği moralle biz daha dingin ve sakin olmalıydık. Bunu biraz abarttık, üstlerine kontrolsüz gitmeye başladık. Neticede yediğimiz 3. gol de aynı şekilde oldu. Biz golü atacakken, kaptırdığımız top geri döndü, biz bu kaptırdığımız toplarla kalemizde yine bir gol yedik."

Eriş, "karşılaşmanın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu'nun kötü bir yönetim ortaya koyduğunu" da sözlerine ekledi.

-"3 puana ihtiyacımız vardı"-

Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, çok büyük sorunlardan arınmış olarak Adana'ya geldiklerini belirtti.

Oyuncularının sahada her türlü mücadeleyi gösterdiklerini çünkü bu maça inanarak geldiklerini dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"3 puana ihtiyacımız vardı. Sahada oynayan oyuncular rutubetli havada çok iyi mücadele ettiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Onun dışında bizim yaklaşık 1 aydan beri inanılmaz problemlerimiz vardı, bu problemlerimizi çözmek için çaba harcayan sayın kulüp başkanımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti de yaklaşık 15-20 günden beri gece gündüz televizyonlarda program yapan Orduspor taraftarı ve yerel televizyon mensuplarına hediye ediyorum. Adanaspor da iyi oynadı aslında. 4 gol olduğuna bakmayın. 2-0'dan 10 kişiyle 2-2'yi yakalamak çok kolay bir şey değil. Onlara da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber