Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

Maçın ardından

Balıkesirspor Teknik Direktörü Özdeş:

Maçın ardından

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Teknik Direktörü Kemal Özdeş, sahalarında yaptıkları Gençlerbirliği maçından sonra Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ile konuşup, görevi bıraktığını belirterek, "Yine başkanımla konuşacağım, Balıkesirspor için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.

Özdeş, maçın ardından yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen, maçı 2-2 berabere tamamladıklarını ve 1 puanla sahadan ayrıldıklarını söyledi.

İkinci yarıda sahalarında yaptıkları Torku Konyaspor, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor maçlarını final havası gibi gördüklerini ancak galibiyet alamadıklarını dile getiren Özdeş, üzgün olduğunu ifade etti.

Özdeş, 2-0 öne geçtikten sonra top tutarak, kontra ataklarla gol aramayı düşündüklerini ancak başarılı olamadıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Rakibin kurduğu baskının ardından yediğimiz goller bize pahalıya mal oldu. Bu sonuçtan sonra bir beklenti yaratmak çok güç. Sahamızdaki Gençlerbirliği maçından sonra Kulüp Başkanımızla konuşup, görevi bırakmıştım. Yine başkanımla konuşacağım, Balıkesirspor için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Başkanı, takımı ve şehri seviyorum. Başkanım o zaman izin vermemişti. Buradan ayrılmamdan sonuç alınacaksa hiç çekinmeden yaparım."

- Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2-0'dan 2-2'nin iyi bir sonuç gibi durduğunu ancak hedefleri olan 3 puanı alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Maçın ilk dakikalarında 1-0 geriye düştüklerini dile getiren Karaman, şunları kaydetti:

"Balıkesir sahası farklı. Futbolda bazen saha şartları, zemin şartları, seyirci, havanın durumu çok önemli, buna göre oynamak zorundasınız. Biz bu şartlara uymaya çalıştık. İkinci yarı daha fazla top ayağımızda kaldı. Fazla pas yapmadan bir iki pasla oyunu genişletmeyi düşündük. Galip gelmemiz gerekirdi, kaçan çok net pozisyonlar var. 90 dakikayı kendimiz eleştireceğiz. 1-0 yenik duruma düşünce geri dönüşü zor olan bir maç yaşadık."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber