Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 12:13 Yorum: 0

Madde Bağımlılığı Gençlere Anlatıldı

Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı ve Yunusemre TSM Başkanı Uzm.

Madde Bağımlılığı Gençlere Anlatıldı

Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı ve Yunusemre TSM Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman tarafından "Her Tür Bağımlılığa Hayır" adlı seminer düzenlendi. Etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt da katıldı.

Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı ve Yunusemre TSM Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman tarafından Kültür Merkezi Lale Salonu'nda "Her Tür Bağımlılığa Hayır" adlı bir seminer düzenlendi. Etkinliğe; Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, ilçe belediye başkan yardımcıları, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinliğin açılış konuşmasını Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal gerçekleştirdi. Topal, gençlerin bu tür etkinliklerde yer almasının bile çok önemli bir gelişme olduğunu ve bilinçlenme yolunda büyük adımların atılmış olduğunu belirtti. Topal, belediyelere ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal'ın konuşmasının ardından Uzm. Dr. Ümit Atman bir sunum yaptı. Atman, gençleri ve geleceğimizi korumak adına mücadelelerinin devam edeceğini belirtti. Atman, bağımlıların söylediği "Bunu herkes kullanıyor veya herkes yapıyor bir şey olmuyor" lafının dikkatle gözden geçirilmesi gerektiğini belirterek, gençlerin madde bağımlılığına hayır diyebilmesi adına en iyi şekilde bilinçlendirilmesi için her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi. Atman, "Mücadelemizde başından beri bizimle paydaş olan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal olmak üzere Büyükşehir Belediyesine ve ilçe belediyelerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Sunumun ardından Polinas Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından tiyatro gösterisi gerçekleşti. Programın sonunda protokol üyeleri Uzm Dr. Ümit Atman ve tiyatro gösterisini gerçekleştiren öğrencilere çiçek takdim etti.

Madde Bağımlılığı Gençlere Anlatıldı

Madde Bağımlılığı Gençlere Anlatıldı

Madde Bağımlılığı Gençlere Anlatıldı

Madde Bağımlılığı Gençlere Anlatıldı

Madde Bağımlılığı Gençlere Anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber