Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Ağustos 2013 - 12:08 Yorum: 0

Malatya Arena Stadyumunda inceleme

Spor Genel Müdürü Mehmet BAYKAN ve Genel Müdür Yardımcıları Tamer TAŞPINAR ve Dursun TÜRK Malatya’da yapılan tesisleri yerinde inceledi.

Malatya Arena Stadyumunda inceleme

MALATYA GÜNCEL - Spor Genel Müdürü Mehmet BAYKAN ve Genel Müdür Yardımcıları Tamer TAŞPINAR ve Dursun TÜRK Malatya’da yapılan tesisleri yerinde inceledi.

Malatya’ya gelen Spor Genel Müdürü Mehmet BAYKAN ve Genel Müdür Yardımcıları Tamer TAŞPINAR ve Dursun TÜRK Malatya Arena Stadyumunu incelediler. Stadyum hakkında İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ve Müteahhit firma yetkililerinden bilgiler alan Spor Genel Müdürü Mehmet BAYKAN yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Stadyumu inceleyen Spor Genel Müdürü Mehmet BAYKAN ve Genel Müdür Yardımcısı Tamer TAŞPINAR daha sonra Elazığ ve Bingöl’de incelemelerine devam etmek üzere ilimizden ayrıldılar. Ancak Tesislerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun TÜRK ve Asistanı İnşaat Mühendisi Yunus GÖNDEN ilimizde kalarak diğer tesislerde incelemelerde bulunup İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’dan sorunları ve ihtiyaçları yerinde tespit ederek akşam saatlerinde de ilimizden ayrıldılar.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI şöyle dedi FINDIKLI ‘’ İlimiz Merkez ve İlçelerinde birçok spor tesisi inşaatımız devam etmekte. Ancak bu tesislerimizin bazılarında yapısal bazılarında ise finansal sorunlar yaşamaktaydık, daha önce yazışmalarla ilettiğimiz bu sorunları yerinde tespit etmek amacıyla ilimize gelen başta Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet BAYKAN olmak üzere Genel Müdür Yardımcıları Sayın Tamer TAŞPINAR ve Sayın Dursun TÜRK’e teşekkür ediyoruz. Bu ziyarette ayrıca yapmayı planladığımız yeni tesisler hakkında da bilgiler aktararak önümüzdeki yatırım yıllarında planlamaya alınması noktasında çok yararlı çalışmalar gerçekleştirilmiştir’’ dedi.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber