Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Spor 27 Haziran 2016 - 16:53 Yorum: 0

Malatya Arena’da Büyük Aşama Kat Edildi

Malatya Arena Stadı'nın havadan çekilen bir fotoğrafında stadın inşaatında ne kadar büyük aşama kat edildiği gözler önüne serildi.

Malatya Arena’da Büyük Aşama Kat Edildi

Malatya Arena Stadı'nın havadan çekilen bir fotoğrafında stadın inşaatında ne kadar büyük aşama kat edildiği gözler önüne serildi.

Malatyalı bir inşaat firması tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Haziran sonunda çelik konstrüksiyon ile çevreleme işinin bitirilmesi ve Temmuz başında üst kaplama çalışmalarının başlaması beklenirken, yapılan hızlı çalışmalar ve her hangi bir aksilik yaşanmaması bu işlemlerin Haziran ayında tamamlanmasını sağladı.

KAYISININ RENGİNİ ALACAK

Kale arkası ve kapalı ile Maraton tribünlerinin beyaz kaplamasını gerçekleştiren firma, en uçta ve yan dikey bölümlerde kaplama yapmadı. Bu alanlara kayısının rengini alacak turuncu ve yeşili kullanacak firma, üst kaplama tamamen bittikten sonra bu işlemlere geçecek.

ZEMİNE HİBRİT ÇİM

Temmuz sonu itibariyle dış kaplama işini tamamen bitirmeyi hedefleyen firma daha sonra koltuk ve iç peyzaj işlerine başlayacak. İhale süresine göre Ocak 2017'de bitirilmesi planlanan Malatya Arena'nın bu hızla ilerlemesi halinde Kasım ayı gibi teslim edilmesi bekleniyor. Yeni stadın zemin çalışmaları ise şu an inşaat sahası olarak kullanılan ve iki vincin bulunduğu alanın tamamen boşaltılmasıyla başlayacak. Yapım işini yaklaşık 40 milyon maliyetle alan Malatyalı firmanın stadın zeminini Beşiktaş'ın stadında da uygulanan hibrit teknolojisiyle yapacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber