Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin temizlik çalışmaları

Kaldırımların süpürülmesi ile çöp kutularının monte edilmesi işleri Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin temizlik çalışmaları

naMALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda ana arterlerin temizliğinin yanı sıra kaldırımların süpürülmesi ve çöp kutularının monte edilmesi işleri de Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugüne kadar 16 ana arterin araçla süpürülmesi ve yıkanmasından sorumlu olan Büyükşehir Belediyesi, hizmet bütünlüğünün sağlanması amacıyla Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda ana arterlerin mekanik temizliğinin yanı sıra, kaldırımların süpürülmesi ile çöp kutularının monte edilmesi işini de yapacak.

Ana arterlerin kaldırımlarında bulunan çöp kutularında biriken atıklarla kaldırımların süpürülmesi esnasında oluşan atıkların alınması ise bağlı bulundukları İlçe Belediyeleri’nin sorumluluğunda olacak.

Büyükşehir Belediye Meclis toplantısının ikinci birleşiminde görüşülerek karara bağlanan teklif doğrultusunda, Çevre yolu, Fahri Kayahan Bulvarı, Hastane, Sivas, Kışla Atatürk, Fuzuli, Emeksiz, Turgut Temelli, İnönü, İsmetpaşa, Zabcıoğlu, Terminal, Cengiz Topel, Hasanbey, Teyfik Temelli ve Mehmet Buyruk caddelerinin mekanik temizliğinin yanı sıra, kaldırımların süpürülmesi ile çöp kutularının monte edilmesi işi Büyükşehir Belediyesine devredildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber