Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Ağustos 2013 - 12:21 Yorum: 0

Malatya masa tenisi sporcuları şampiyonaya davet edildi

Ankara’da yapılacak olan Minikler ve Yıldızlar Milli Takım Kampına Malatya masa tenisi sporcuları Faruk TEKİN, Ali Can ŞEKER ve Uğur Can Bayer davet edildi.

Malatya masa tenisi sporcuları şampiyonaya davet edildi

MALATYA GÜNCEL - Türkiye Masa Tenisi Federasyonun 2013 yılı faaliyet programında yer alan, 17 Ağustos – 02 Eylül 2013 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Minikler ve Yıldızlar Milli Takım Kampına Malatya masa tenisi sporcuları Faruk TEKİN, Ali Can ŞEKER ve Uğur Can Bayer davet edildi.

Ayrıca ilimiz masa tenisi antrenörleri Seda KAHRAMAN 15 - 30 Ağustos 2013 tarihleri arasında Bartın'da yapılacak Yıldız Kızlar Milli Takım Kampına, Ayşe ARAR ise 19 - 30 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kırşehir'de yapılacak olan Milli Takım Temel Eğitim Kampına antrenör olarak davet edildiler.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimiz masa tenisi Milli Takım Kampına davet edilen sporcularımız Faruk TEKİN, Ali Can ŞEKER, ve Uğur Can Bayer’i ve Milli Takıma antrenör olarak davet edilen ilimiz antrenörleri Seda KAHRAMAN ve Ayşe ARAR'ı tebrik eder Milli Takım Kampında başarılar dileriz.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber