Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Hibe - Proje - Burs 23 Şubat 2013 - 21:52 Yorum: 0

Malatya Toyota Plaza Porgalı'da Auris basına tanıtıldı

Malatya'nın en modern plazası "Toyota Plaza Porgalı"da Toyota’nın 2013 yılı ürün atağından olan Auris basına tanıtıldı.

Malatya Toyota Plaza Porgalı'da Auris basına tanıtıldı

MALATYA GÜNCEL - Toyota'nın Türkiye'deki en genç bayilerinden Toyota Plaza Porgalı"da Toyota’nın 2013 yılı ürün atağından olan Auris basına tanıtıldı.

Bugün 81 ilde Toyota Auris’in tanıtım kokteyli vardı. Malatya Toyota Plaza Porgalı'da yapılan kokteyle ilgi oldukça yoğun ilgi gözlemlenirken Aurisin yenilenmiş yüzü, keskin çizgileri ve iç mekanı kullanılan malzemenin kalitesine kadar belirgindi. Otomobil merakının bayanlarda çok daha fazla öne çıktığı tanıtım kokteylinde 'bayanlar yeni Auris ile ilgili teknik detayları eşlerine aktardığı' gözlemlendi. 

Yeni Auris ile ilgili Toyota Plaza Porgalı Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Porgalı, bilgiler verdi. Porgalı, Yeni Auris’in yakıt konusunda çok cimri olduğunun altını çizdi. Porgalı, “Dünya'nın en güvenilir otomobil markasının temsilcisi olmak sorumluluğumuzu elbette daha da artırıyor. Markamızın gelişen teknoloji ve yenilikleri ile sektöre yön veriyor olması da ekiplerimizin heyecanına heyecan katıyor.”dedi.

Toyota’nın dışarıdan ve içeriden tamamen yeniden tasarlanan yeni nesil Auris, cesur vedinamik tarzıyla gençleri ve genç aileleri hedefliyor.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber