Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Mayıs 2015 - 01:40 Yorum: 0

Malatya'da Büyük Fetih Coşkusu

İstanbul'un Fethinin 558.yılı kutlamaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı'nın düzenlediği 'Büyük Fetih Yürüyüşü' vatandaşların katılımıyla MHP'nin gövde gösterisine dönüştü.

Malatya'da Büyük Fetih Coşkusu

MALATYA GÜNCEL - İstanbul'un Fethinin 558.yılı kutlamaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı'nın düzenlediği 'Büyük Fetih Yürüyüşü' vatandaşların katılımıyla MHP'nin gövde gösterisine dönüştü.

MHP İl Başkanlı tarafından organize edilen "Büyük Fetih Yürüyüşü"ne MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, İlçe başkanları, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Muzaffer Karaca, MHP Milletvekili adayları, Ülkücü Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra binlerce Malatyalı katıldı. 

Malatya Öğretmenevi önünde Mehter takımı eşliğinde ellerinde meşale olan binlerce MHP'li  İnönü caddesinden Kapalı Çarşıya kadar slogan atarak yürüdü.

Yürüyüşe partililerin yanı sıra bir çok vatandaş da Türk bayraklarını alarak eşlik ettiler. Sık sık kesilen trafiğe rağmen sürücülerin hoşgörüsü ve kornalarına basarak yürüyüşe destek vermeleri vatandaşın MHP'ye olan ilgisinin bir göstergesi niteliğinde yorumlandı. "Devletin başına devlet gelecek", "Ya istiklal ya ölüm" "Biz biz biz,Alparslan Türkeş'in Askerleriyiz" ve "Kahrolsun pkk" sloganlarına partililerle beraber iş yerleri önüne çıkan vatandaşların da eşlik etmesi yürüyüşteki coşkuyu doruk noktasına ulaştırdı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber