Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Nisan 2015 - 14:25 Yorum: 0

Malatya'da Darende ilçesinde Voleybol Turnuvası düzenlendi

Gelecek; Bilinçle Gelecek” projesinin spor etkinliklerinden olan voleybol turnuvası Darende kapalı spor salonunda gençlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Malatya'da Darende ilçesinde Voleybol Turnuvası düzenlendi

Anadolu Platformu üyesi Darende Güldeste Derneği tarafından yürütülen, Gençlik Projeleri Destekleme Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Bilinçli Gelecek; Bilinçle Gelecek” projesinin spor etkinliklerinden olan voleybol turnuvası Darende kapalı spor salonunda gençlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa Darende’de okuyan ortaokul ve lise öğrencileri katıldı. Çok sayıda katılan öğrencinin olduğu turnuva da kazanan takımın ödüllendirileceği belirtildi.

Güldeste Dernek başkanı Murat Gülöz ; "Bütün sınıflardan temsilcilerin katıldığı bu turnuvanın amacına ulaştığını düşünüyorum. Turnuvamız son derece güzel, zevkli ve çekişmeli geçti. Gençlerimiz turnuva boyunca dostluğu elden bırakmayarak sporun temiz olan yüzünü ve güzelliğini bir kez daha gösterdi. Centilmenliklerinden ve sergiledikleri güzel oyundan dolayı genç kardeşlerimi kutluyorum. Ben de bir veli olarak oynadım ve çok zevk aldım. Gençlerimizin de bu memnuniyetlerini görüyorum. Ben yarışmaya katılan bütün katılımcıları katıldıkları için ve dereceye girenleri başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçen tüm personele teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Turnuvayı organize eden Proje koordinatörü Akif Ateş ise şunlara değindi; " Günümüzde voleybol, futboldan sonra çoğunlukta amatör olarak yapılan en yaygın spor kolu haline gelmiştir. İnsanların boş zamanlarında, paydos saatlerinde oynayacakları spor oyunları arasında voleybol tercih edilen bir spor dalıdır. Sporu tabana yaymak için çalışmalarımızı her türlü alanda gerçekleştiriyoruz. Bu turnuvaların amacı sporu vesile kılarak gençler arasında kaynaşmayı sağlamaktı. Turnuvadan önce katılanların çoğu birbirini tanımıyordu. Bunu başardığımız için çok mutluyuz."

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber