Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Malatya’da FETÖ/PDY soruşturması: 19 gözaltı

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 19...

Malatya’da FETÖ/PDY soruşturması: 19 gözaltı

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 19 kişinin gözaltına alındığı belirtilirken, 6 kişinin tutuklandığı bildirildi.

15 Temmuz sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Malatya'da savcılık ve emniyet başarılı operasyonlarla örgüte yönelik mücadeleyi sürdürüyor. FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik son olarak gerçekleştirilen operasyonlarda İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden 1 doktor ve 1 tekniker, Türk Silahlı Kuvvetleri'nden 1 astsubay, Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan 11 kişi, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden 1 veteriner hekim ve 2 mühendis, Etüt Merkezinde görevli 1 öğretmen ile 1 acil tıp teknisyeni olmak üzere 19 kişi gözaltına alındı.

Valilik OHAL bürosunca yapılan açıklamada, ayrıca gözaltına alınan 1 vergi müfettişinin ise soruşturma dosyası kapsamında Denizli'ye gönderildiği belirtildi. Açıklamada, 3 günlük süre zarfında İnönü Üniversitesi'nde görevli 1 profesör, 1 yardımcı doçent, adli personellerden 2 icra müdür yardımcısı, 1 zabıt katibi, 1 infaz koruma memuru olmak üzere 6 kişinin tutuklandığı, SGK İl Müdürlüğü'nde görevli 1 kişinin ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber