Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Nisan 2016 - 15:36 Yorum: 0

Malatya’da Hokey Grup Müsabakaları Heyecanı

Gençler Hokey Grup Müsabakaları Yeşiltepe Spor kompleksinde başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı S..

Malatya’da Hokey Grup Müsabakaları Heyecanı

MALATYA (İHA) Gençler Hokey Grup Müsabakaları Yeşiltepe Spor kompleksinde başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün 2016 yılı faaliyet programında yer alan, Okullar Arası Gençler (Kız-Erkek) Hokey Grup Müsabakaları başladı. Müsabakaların açılış seremonisi Yeşiltepe Spor Salonunda yapıldı. Yapılan seremoniye Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Türkiye Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Koyun, Hokey il Temsilcisi Kadir Yıldırım, sporcular ve antrenörler katıldı. Açılış seremonisinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç bir açıklama yaptı. Kılınç, “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak siz değerli sporcuları ve antrenörleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Malatya da geçireceğiniz süre içerisinde hoş anılar ile ayrılmanızı temenni ediyoruz. Bu süre içerisinde yaşayacağınız tüm sorunlarda yanınızdayız. Grup müsabakalarında tüm maçların fair-play çerçevesi içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Katılan tüm sporcu ve antrenörlere başarılar diliyorum” dedi.
26 -29 Nisan 2016 tarihleri arasında Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde yapılacak olan müsabakalara erkeklerden 7 il, bayanlardan 4 il, toplamda ise 175 sporcu katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren okullar, 18 - 22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Osmaniye’de düzenlenecek olan Türkiye Final Hokey Şampiyonası’na katılma hakkı kazanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber