Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Mayıs 2013 - 11:33 Yorum: 0

Malatya’da Nıke Halı Saha Ligi başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene beşincisi organize edilen Nike Halı Saha Ligi düzenlenen törenle başladı.

Malatya’da Nıke Halı Saha Ligi başladı

MALATYA GÜNCEL - Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene beşincisi organize edilen Nike Halı Saha Ligi düzenlenen törenle başladı.

Ayyıldız Halı Sahada gerçekleştirilen açılış törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin ESERDİ ve Spor Şube Müdürü Ömer DAĞDELEN katıldı.

Açılış töreninde konuşan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin ESERDİ, “Buradaki müsabakalar, sizlerin spor yapması açısından organize edildi. Bu anlamda çok değerli bir hizmet olduğuna inanıyorum. Tabi sporun esprisi olan dostluk, barış ve kardeşlik düşüncesi içerisinde müsabakaları oynamanızı temenni ediyorum. Buradan çıkacak olan takımımızın da Türkiye finallerinde başarılı olmasını diliyorum” dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ise, gençlerin sportif faaliyetlerde bulunmalarını ve spor yapmalarını önemsediklerini ifade ederek, “Ligde bol bol gol olsun. Ama sonuç ne olursa olsun dostluk ve kardeşlik kazansın” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer DAĞDELEN penaltı atışı yaptı. Penaltı atışının ardından Nıke Halı Saha Ligi maçları başladı.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber