Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 04 Nisan 2014 - 11:06 Yorum: 0

Malatya'da yeni spor salonları tesisleri

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI, yapımı devam eden Tecde, Yakınca Spor Salonu ve Merkez Spor Salonu'nda inceleme yaptı.

Malatya'da yeni spor salonları tesisleri

MALATYA GUNCEL- Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI, yapımı devam eden Tecde, Yakınca Spor Salonu ve Merkez Spor Salonu'nda inceleme yaptı.

Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel ile birlikte tesislerde inceleme yapan Fındıklı, inceleme gezisinin ardından yaptığı açıklamada, ‘’ Şeker Fabrikası alanında inşası devam eden Merkez Spor Salonumuz son hızla yapılmaya devam ediyor. Bittiğinde tüm Malatya’nın büyük spor salonu ihtiyacını karşılayacaktır. Uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak ölçülerde olması için ayrı bir avantajdır. Yaklaşık bir yıl sonra hizmete açılacak seviyeye gelmesi öngörülmektedir.

Tecde Mahallesinde yapımı devam eden spor salonu ise oyun alanları yine ulusal ve uluslararası ölçülerde olup hem müsabakalarda hem de salon sporlarında alt yapı sporcusu yetiştirmek üzere antrenmanlara açık bir salon olacaktır. Bilindiği üzere tecde mahallesi Malatya’mızın yeni yapılanan bir bölgesi olup önümüzdeki 5 – 10 yıl gibi bir sürede oldukça kalabalık bir semt haline dönüşecektir. Dolayısı ile bu mıntıkada bir salon inşa etmemiz oldukça isabetli olmuştur. Tesisimiz 2-3 ay sonra hizmete açılacaktır. Semt sakinleri, okul öğrencileri ve tüm Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olsun’’ dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber