Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

Malatya'da yol genişletme çalışmaları

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Çakırhan, Hisartepe, Alhanuşağı ve Düzyol mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda, yol açma ve genişletme çalışmaları...

Malatya'da yol genişletme çalışmaları

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Çakırhan, Hisartepe, Alhanuşağı ve Düzyol mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda, yol açma ve genişletme çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı İlçe Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü tarafından planlanan çalışmalar kapsamında, mevcut 5 metrelik yolun 10 metre genişliğine çıkarıldığı belirtildi.

Yolun 2 kilometrelik kısmının standartlara uygun hale getirilirken, kalan 3 kilometrelik bölümde ise çalışmaların sürdüğü ifade edilen açıklamada, yolda ilk olarak alt yapı çalışmaları yapan ekiplerin, dere yataklarına betonarme büzler koyduğu kaydedildi.

Viraj düzeltmeleri yapılan yolda heyelan temizliğinin de gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, dolgu çalışmalarının yapıldığı yolda stabilize kaplamanın yapılacağı, yolun alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra asfaltlama çalışmalarına başlanacağı ifade edildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber