Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Haziran 2013 - 11:31 Yorum: 0

Malatya'daki F.E. Tüp bebek merkezi sahibine şok karar!

Malatya’da 6 ay önce gerçekleştirilen kürtaj operasyonunda tutuklanan İnönü Üniversitesi Kadın Doğum Bölümü eski Başkanı Ö.Ç. ile Malatya Park Hospital Hastanesi eski başhekimi ve Kadın Doğum uzmanı Doç. Dr.Ş.H.’nin tutukluluk halleri devam edecek.

Malatya'daki F.E. Tüp bebek merkezi sahibine şok karar!
MALATYA - Malatya’da 6 ay önce gerçekleştirilen kürtaj operasyonunda tutuklanan İnönü Üniversitesi Kadın Doğum Bölümü  eski Başkanı Ö.Ç. ile Malatya Park Hospital Hastanesi eski başhekimi ve Kadın Doğum uzmanı Doç. Dr.Ş.H.’nin tutukluluk halleri devam edecek.
 
Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 6 ay önce, ‘‘Kürtaj yaptıkları ve haksız kazanç sağladıkları iddiasıyla’  gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan sanıklardan İnönü  Üniversitesi Kadın Doğum Bölümü eski Başkanı Ö.Ç. ile Malatya Park Hospital Hastanesi eski başhekimi ve Kadın Doğum uzmanı Doç. Dr.Ş.H.’nin ve bazı tanıklarında hazır bulunduğu Malatya 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ikinci duruşmada mahkeme heyeti, dosyada tanık olarak ismi geçen ve Malatya'da kendi ismini taşıyan özel bir Tüp Bebek merkezinin sahibi F.E.'nin 15 Temmuz 2013 tarihindeki görülecek üçüncü duruşmaya polis zoruyla getirilmesine karar verdi. İkinci duruşmada tutuklu sanıklardan Ö.Ç. ve Ş.H.'nın tutukluluğun devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 15 Temmuz’a erteledi. (Kaynak: Malatya Hakimiyet Gazetesi)
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber