Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Eylül 2014 - 14:43 Yorum: 0

Malatya'daki trafik kazası

Kazada vefat eden Bilgin, kızları Zehra ve Zeliha Işık ile minibüs şoförü Salih Ferhat, Şanlıurfa'da toprağa verildi

Malatya'daki trafik kazası

ŞANLIURFA (AA) - Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, düğünden dönenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerden 4'ü Şanlıurfa'da defnedildi.

Kazada vefat eden Bilgin, kızları Zehra ve Zeliha Işık ile minibüs şoförü Salih Ferhat'ın için Yeni Mezarlık Camisi'nde tören düzenlendi. Cenazeler, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan Bilgin Işık'ın gelini Özlem'in cenazesinin İzmir'e, Müslüm Erarkadaş'ın cenazesinin ise Mardin'e gönderildiği öğrenildi.

- Yakınları için cezaevinden geldi

Bu arada cezaevinde yatan ve annesi, iki ablası ile eşini kaybeden Mehmet Işık, savcılıktan alınan özel izinle jandarma nezaretinde cenaze törenine katıldı.

Mehmet Işık'ın kazada yaralanarak yoğun bakıma alınan çocukları Damla, Berfin ve Ali Işık'ın tedavileri ise devam ediliyor.

- Olayın geçmişi

Dün, Amasya'da düğüne katıldıktan sonra Şanlıurfa'ya dönmek üzere yola çıkanları taşıyan Salih Ferhat'ın kullandığı minibüsün Hekimhan ilçesinde şarampole devrilmesi sonucu 6 kişi ölmüş, 4 kişi yaralanmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber