Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 29 Mart 2013 - 12:20 Yorum: 0

Malatyalı hentbolcular başarıya doymuyor

Sivas ilinde yapılan Yıldız Kızlar Grup Birinciliğinde Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Hentbol takımı 1. olması nedeniyle İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret etti

Malatyalı hentbolcular başarıya doymuyor

Hentbol Federasyonun 2013 yılı faaliyet programında yer alan, 25 – 28 Mart 2013 tarihleri arasında, Sivas ilinde yapılan Yıldız Kızlar Grup Birinciliğinde Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Hentbol takımı 1. olması nedeniyle İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret etti.


İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI bir konuşma yaparak ‘’ Hentbol takımımıza verdiğimiz emeklerin karşılığını sürekli almaktayız. Sivas’da yapılan Yıldız Kızlar Grup Birinciliğinde de Hentbol takımımız bir üst grupta yarışmalarına rağmen rakiplerini farklı yenerek şampiyon oldular. Umarım 11 – 14 Nisan 2013 tarihleri arasında İlimizde düzenlenecek olan Türkiye Hentbol Yıldız Kızlar Yarı Final Şampiyonasında da derece elde ederek bizlere bir mutluluk daha yaşatacaklarına inanıyorum. Grup birinciliğinde şampiyon olmaları nedeniyle hem sporcularımızı hem de antrenörümüz Yeliz ÇAKIR’ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum’’ dedi. 

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber