Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 10:58 Yorum: 0

Mamak’ta Eğitimcilere Eğitim Semineri

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, "Öğretmenlik mesleği bir toplumun ruh ve karakter yapısını, kültürünü, geleceğini şekillendiren önemli...

Mamak’ta Eğitimcilere Eğitim Semineri

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, "Öğretmenlik mesleği bir toplumun ruh ve karakter yapısını, kültürünü, geleceğini şekillendiren önemli bir alandır" dedi.

Mamak Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi eğitim programına ev sahipliği yapıyor. 5 gün sürecek olan ve 5 bin öğretmenin eğitim alacağı "Öğretmen Eğitimi Seminerleri" Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde başladı. Öğretmen Eğitim Semineri başlangıç programına Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, akademisyenler ve öğretmenler katıldı.

EĞİTİME DESTEK VEREN BİR BAŞKAN VAR

Programın açılışında konuşma yapan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, "Mesut Akgül'ün eğitime verdiği desteği her yerde duyuyoruz ve kendisine teşekkür ediyoruz. Öğretmenlik mesleği bir toplumun ruh ve karakter yapısını, kültürünü, geleceğini şekillendiren önemli bir alandır. Eğitimin amacı sadece bilgiyle doldurulmuş kafalar yerine zekayla duyguları birleştirerek kişinin kendisini geliştirmesini hedef almalı" dedi.

ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, öğretmen ve öğrenci uyumu sağlandığı anda öğrencinin başarıya ulaşacağına dikkat çekerek "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak amacımız Öğretmen Eğitim Semineri ile eğitim kalitemizi ileriye taşımaktır" dedi.

Seminer çalışmasını değerlendiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise, "Öğrenmenin yaşı yoktur ve öğrenme hayat boyu sürer. Öğretmenlerimiz ne kadar donanımlı olursa öğrencilerimize faydası aynı oranda artar" dedi.

Mamak’ta Eğitimcilere Eğitim Semineri

Mamak’ta Eğitimcilere Eğitim Semineri

Mamak’ta Eğitimcilere Eğitim Semineri

Mamak’ta Eğitimcilere Eğitim Semineri

Mamak’ta Eğitimcilere Eğitim Semineri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber