Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2017 - 14:00 Yorum: 0

Mardin’de ilaçlama çalışmalarına hız verildi

Mardin Büyükşehir Belediyesi, aşırı sıcaklarla birlikte ilçe sakinlerinin haşere ve sinekten uzak bir yaz geçirmesi için başlattığı ilaçlama çalışmalarına...

Mardin’de ilaçlama çalışmalarına hız verildi

Mardin Büyükşehir Belediyesi, aşırı sıcaklarla birlikte ilçe sakinlerinin haşere ve sinekten uzak bir yaz geçirmesi için başlattığı ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Ekipler, her gün ilçenin cadde ve sokaklarının yanı sıra, haşerelerin üreme kaynağı olan yerleri ilaçlıyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sıcakların artmasıyla birlikte haşere ve sineklere yönelik mücadeleye hız verdi. Mardinlilerin haşere ve sineklerden uzak bir yaz mevsimi geçirmesi amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, ilçenin dört bir yanında sinek, sivrisinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışması yürütüyor. Mardin'in cadde ve sokaklarıyla birlikte, yeşil alanlar, çöp alanları, fosseptik çukurları, parklar, dereler ve pazar yerleri belirli bir program dahilinde her gün düzenli olarak ilaçlanıyor. Halk sağlığını tehdit eden uçan haşerelere yönelik ULV, yerde yaygın olarak bulunan kene ve diğer haşerelere yönelik de atomizerli alan ilaçlaması yapılıyor. İlaçlama çalışmalarında, doğal dokuya zarar vermeyen, Dünya Sağlık Örgütü standartlarına uygun ilaçlar kullanılıyor.

Mardin’de ilaçlama çalışmalarına hız verildi

Mardin’de ilaçlama çalışmalarına hız verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber