Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Kasım 2014 - 16:28 Yorum: 0

Masa Tenisi: 2. Lig

2. Etap maçları Yalova’da yapıldı

Masa Tenisi: 2. Lig

YALOVA (AA) - Türkiye Masa Tenisi 2. Lig 2. Etap müsabakaları Yalova'da gerçekleştirildi. Ev sahibi Yalova Belediyespor B Takımı, maçlarının hepsini kazanarak ilk yarıyı lider tamamladı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun organize ettiği Masa Tenisi 2. Ligi'nde 2. Etap maçları, Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda yapıldı.

16 erkek ve 16 bayan takımının yer aldığı etapta, Yalova Belediyespor, ilk gün maçlarında Konya Baro’yu 3-2, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'u da 3-0 yendi. İkinci günde İzmir DSİ Spor'u 3-0, Ankara Büyükşehir Belediyesi B Takımı ve ardından Amasya Belediyespor'u 3-1'lik skorlarla mağlup eden ev sahibi ekip, son güne avantajlı girdi.

Üçüncü gün maçlarında İstanbul Haydarspor'u 3-0 ve Düzce Divapanspor'u da 3-1 ile geçen Yalova Belediyespor B Takımı, 7'de 7 yaptı ve ilk devreyi 30 puanla lider bitirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber